Jól vizsgázott az Antik Placc az Anker’t-ben!

Az új belvárosi hely, a nyüzsgő véráramba helyezés jót tett az Antik Placcnak, a kincsek újra életre keltek ebben a környezetben! A Bálnából az Anker’t-be költözés sem vett el az esemény színvonalából, sőt sokkal több látogatót vonzott, a szervezők nagy elégedettségére. A helyszín és a vendéglátás barátságos volt, a tárgyak sokszínűsége lekötötte a nézelődőket, mindenki mosolygott.

placcankert

A PLacc ételt-italt, zenét is kínáló élménypont is vasárnaponként, ahol izgalmas antik, dizájn és retro termékek óriási választéka kap helyet. A vásár mellett hetente bemutatkozik egy restaurátor, vagy egy felújító, foglalkoznak értékbecsléssel, a gyerekek pedig szakemberek irányításával szórakozást találhatnak a Fabrika Műhelyben. Vannak újragondolt, átalakított díszek, székek, asztalok, és régi szobrok, lámpák, retró emlékek, képeslapok, gyertyatartók, vallási tárgyak és lakberendezési holmik – ráadásul olcsón.

placc1kep

Egy új igénynek is eleget tesz az Antik Placc, ugyanis idegenforgalmi látványosság lehet belőle, mivel nem szükséges kiutazni a város végi ún. „Ecserire”, “Tangóra”, vagy a Pecsába,. Talán ez is hasznos vonása.

Az új nemzedék láthatólag szívesen válogat értékesebb antik tárgyak és képek között, így a Placc elérte célját, miszerint az antikvitás világát szeretné megkedveltetni a mai generációval, és felhívni a figyelmüket ezekre az értékekre. A Placc célja új megvilágításba helyezni az antik,a dizájn, a régi és az új keveredését, bemutatni a régi, felújított és újragondolt, átalakított tárgyakat, ezek megalkotóit, mindezt egy szép környezetben, hangulatos programok keretei közt.

Tehát vasárnaponként 10-17 óráig a Placcé a terep az anKERT-ben!

placc3kep

Fix Placc programok hétről-hétre:
– Régiség, dizájn, retro, vintage és kortárs vásár
– Restaurátorok vagy felújítók bemutatkozása
– Fabrika Műhely gyerekprogram
– Étel-ital
– Zene
– Ingyenes értékbecslés

Többet is megtudhatunk a www.antikplacc.hu weboldalon, és nyomonkövethetjük a történéseket a www.facebook.com/antikplacc oldalon.

Forrás: Antik Placc