Taroltak a Music Killers rezidensek – Newik az év mainstream DJ-je

Newik, a Music Killers egyik lemezlovasa nyerte a DJ Szövetség és a Ballantine’s ÉV DJ-je versenyének “mainstream” kategóriáját. A legnagyobb hazai Dj verseny szakmai szavazásán a 89.5 Music FM több rezidense is előkelő helyen végzett és a közönségszavazás döntőjében is ott vannak a népszerű csatorna lemezlovasai.

musickillers

Newik története tényleg mesébe illő. A Music Killers csütörtöki rezidense sokáig vendéglátósként dolgozott külföldön, de titkon arról álmodozott, hogy egyszer híres DJ lesz. 2005-ben kezdett a zenéléssel foglalkozni, 2013-ban ő lett Az Év Hazai Felfedezettje, egy évre rá pedig már az Év Dj-jévé választották. Az Év hazai mainstream DJ-je a szakmai szavazáson tehát 2014-ben Newik lett, ugyanebben a kategóriában harmadik helyezést ért el a Music Killers színeiben a Crazibiza. A szakmai szavazáson több kategóriában is osztottak díjakat: az “underground DJ-k” közt szintén a legjobban közt végeztek a Music FM DJ-k, Lotfi Begi a második, Belocca a harmadik lett ebben a kategóriában. Az év producere kategóriában pedig az előkelő második helyezést hozta el a Crazibiza, akik ezzel három egymást követő évben is a dobogón végeztek.

Hátra van még a közönségszavazás, ahol a döntősök közt természetesen ott vannak a Music Killers DJ-k. Metzker Viki a mainstream kategóriában várja a végeredményt, míg az underground kategóriában Lotfi Begi és Newl izgulhat az aranyéremért.

Forrás: presspresso