Kortárs Művészeti Szalon ma a Pesti Magyar Színházban

Egyre több olyan új program indul, amelyben a művészek nem a médián keresztül, hanem élőben, közvetlenül találkoznak a közönséggel, hiszen a személyes kapcsolat sokszor meghatározó lehet egy-egy alkotás hitelessége, értelmezése szempontjából.

A Kortárs folyóirat és a Pesti Magyar Színház egy új rendezvénysorozatot indít Kortárs Művészeti Szalon címmel, amelyben különféle művészeti területek egymásba játszó lehetőségeit, találkozásait mutatjuk meg. Az irodalom, a képzőművészet és a zene régen is, ma is több módon, több szállal kapcsolódik egymáshoz, s ezekből az együttállásokból, összjátékokból nagyon érdekes új élmények, gondolatok születhetnek.

A Kortárs Művészeti Szalon első estjén Birta Miklós, gitárművész, Krulik Marcell, fotóművész és Térey János, költő lesznek vendégeink, akik az emlékezet mint művészeti alkotóelem szerepéről, működéséről beszélgetnek. Az est háziasszonya Kappelmayer Zita.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2015. február 23. 18.30-tól a Pesti Magyar Színházba, amely ezzel az új programsorozattal is várja vendégeit.

A belépés ingyenes!

Az ülőhelyek biztosítása érdekében kérjük, az alábbi címen regisztráljanak az eseményre:
http://www.kortarsonline.hu/kortars-muveszeti-szalon

Forrás: Pesti Magyar Színház
,