„Nem lesz több szerelmes dal…” – Zenekari születésnapokkal és búcsúkoncerttel is készül a 4. évadra a Budapest Park

Április 24-én már a 4. évadot nyitja meg Budapest első számú bulihelyszíne, a Budapest Park. Az egyszerre 11 ezer ember befogadására is képes, több generáció szórakoztatására is felkészült szórakozóhely 80-90 nagyprogrammal várja az érdeklődőket egészen az ősz beálltáig.

2015-2-18-Budapest-Park-Foto-Galcsik-Gyorgy-1

A sajtótájékoztatón Gerendai Károly elmondta, a több mint tízezres közönség befogadására is alkalmas helyszín büszke arra, hogy, kiemelkedő jelentősége van mind a nemzetközi mind a hazai szabadtéri koncertek lebonyolításában. A nagyszínpados programok mellett a többfunkciós közösségi térként idén is készülnek a 900 nm-es elektronikus tánczene helyszínnel és a házibulik hangulatát idéző elkülönített táncterekkel is. A Retro Kert lesz az a pont, amely időnként átalakul kertmozivá és sportközvetítések helyszínévé is. A legkisebbeket és családjaikat idén is kreatív programokkal várja a Pöttömkert. A Bunker! Galéria pedig a kortárs festőművészeknek biztosít bemutatkozási lehetőséget. Több jótékonysági programmal is készülnek a közel öt hónapos nyitvatartási idejük alatt.

2015-2-18-Budapest-Park-Foto-Galcsik-Gyorgy-2

A sajtótájékoztatón olyan zenekarok és előadóművészek is megjelentek, akik idén valamilyen jelentős eseménnyel kötődnek majd a Parkhoz.

Rúzsa Magdi elmondta, idei koncertszezonját komoly látványtechnikai elemekkel egészíti ki. Így a Budapest Parkba – egyetlen nyári fővárosi fellépésként – tervezett koncertjén is láthatja a közönség a látványelemeket. A rajongók kedvéért egy-két új számmal is készül a megszokott repertoárja mellett az énekesnő.

A Bon-bon zenekar is itt ünnepli meg – közönségével együtt – fennállásának 20. évfordulóját. Olyan vendégelőadókat is meghívtak az eseményre, mint Vastagh Csaba, Auth Csilla és Ganxsta Zolee.

A 10 esztendővel ezelőtt debütáló Kiscsillag zenekar szinte napra pontosan az első koncertjük évfordulóján lép színpadra a Budapest Park szabadtéri színpadán júliusban.

2015-2-18-Budapest-Park-Foto-Galcsik-Gyorgy-4

A sajtótájékoztató legváratlanabb bejelentését a Heaven Street Seven zenekar frontembere tette. A januárban még 20. születésnapját ünneplő zenekar ugyanis augusztus 1-re ide szervezte búcsúkoncertjét. Márciustól augusztusig búcsúzhat tőlük közönségük, amikor végigjárják azokat a kultikus koncerthelyeket, amelyeken az elmúlt két évtizedben megfordultak. A Budapest Parkban tehát senki ne, hagyja ki az utolsó lehetőséget arra, hogy együtt énekelje a „Krézi  sráccal” hogy, „Mikor utoljára láttalak csillogtál…” mert tényleg nem lesz rá több alkalom.

További információk a fellépőkről és a programokról a Budapest Park weboldalán.

Tóth Judit Nikoletta
Fotó: Galcsik György