Ódry Partneriskola – program középiskolák részére

Az idén 150 éves Színház- és Filmművészeti Egyetem Ódry Színpada az évforduló alkalmából Partneriskola programot hirdet. A résztvevő intézményeknek a kedvezményes jegyek mellett színház bejárást, előadások utáni beszélgetést s további egyedi igényekhez igazított eseményeket kínálnak.

Az Ódry Színpad az egyetem saját színháza, ahol a klasszikusoktól a kortárs irodalomig a legkülönbözőbb irányzatok reprezentáns alkotásai kerülnek színre változatos műfajokban, a színházi szakma jeles képviselőinek rendezésében. Évadonként 8-10 új bemutató látható. Az Ódry Színpad közel 60 éves fennállása óta meghatározó színfoltja a budapesti színházi életnek.

Az egyetem a színházi képzés mellett kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy szerepet vállaljon az elkövetkező generációk színházi nevelésében.

Az SZFE 150 Jubileumi év alkalmából a csatlakozó Partneriskolák diákjainak 50 % kedvezménnyel kínálnak jegyeket. Emellett további érdekes lehetőségekkel várják az iskolákat: színház bejárás, előadások utáni beszélgetés az alkotókkal, egyéb, egyedi igényekhez igazított programok. A programhoz évente 2 előadás megtekintésével lehet csatlakozni.

További információ az odryszinpad.hu weboldalon.

Forrás: Színház- és Filmművészeti Egyetem