Hajóra száll a Bin-Jip

Február 20-án az A38 Hajón lép fel Harcsa Veronika, Andrew J és Gyémánt Bálint közös projektje, az „intelligens-elektro-alternatív” zenét játszó Bin-Jip. Ezúttal nemrég megjelent Heavy című CD-jük zenei anyagát mutatják be. A koncertet az elképesztő bécsi énekes, zenész, színésznő, Loretta Who produkciója vezeti majd fel.

Heavy_promo-7

Sokan lemaradtak a Bin-Jip Heavy című új lemezének decemberi bemutató koncertjéről, most azonban lehet pótolni. Az intelligens-elektro-alter zene legüdítőbb hazai reprezentánsa az A38 színpadán is elénk tárja fantasztikusra sikeredett legújabb hanganyagát. A Heavy című új hanganyag – ellentétben első lemezükkel – szinte a közönség előtt készült, s három év kísérletezgetést, folyamatos tökéletesítést követően született meg. Andrew J, a lemez és a Bin-Jip zenekar zenei producere mintegy másfél évig dolgozott az albumon, a zenekar hangzásán, a számok alapjain és szerkezetén, amelyet Schram Dáviddal közösen kevert hónapokon keresztül. Ez lemez jóval keményebb, dinamikusabb az elsőhöz képest, így nem is meglepő, hogy az album névadó dala éppen a Heavy című szám lett, melyhez klip is készült.

A zenekar most az országot járja, e turné keretében száll a Hajóra február 20-án. Előzenekarként Bécsből érkezik egy elképesztő énekes, dalszerző, zenész és színésznő Loretta Who, aki ezen az estén mutatja be szerzői szólólemezét.

A zenekar Facebook oldala: www.facebook.com/BinJipMusic
A zenekar honlapja: http://bin-jip.hu/ 

Forrás: presspresso