Elindult a jegyértékesítés a Müpa10-re

Megkezdődött a jegyértékesítés a tízéves Müpa különleges születésnapi hétvégéjére, a Müpa10-re. Február 10-én, elővásárlásban a Müpa+ hűségprogram arany és platina szintet elért tagjai vehetnek jegyeket, a nagyközönség számára február 11-én indul a jegyértékesítés a Müpa jegypénztáraiban és online.

Bozsik Yvette: Bolero/Tavaszi áldozat - Fotó: Jókúti György

Bozsik Yvette: Bolero/Tavaszi áldozat – Fotó: Jókúti György

Szalóki Ági

Szalóki Ági

A kétnapos, „maratoni” programsorozat előadásaira koncertenként 1000 Ft-os áron lehet jegyet venni, amiből a Müpa+ hűségprogram tagjai – hűségszintjük függvényében – 5, 10, vagy akár 15% kedvezményt kaphatnak.

2015. március 14-15-én a Művészetek Palotájában olyan  magyar művészek lépnek fel, akik az elmúlt évtizedben a régió vezető előadó-művészeti intézményének kimagasló koncertélményeit adták. Fellépnek többek közt a Nemzeti Filharmonikusok, a Budapesti Fesztiválzenekar, a Magyar Rádió Zenei Együttesei, a Liszt Ferenc Kamarazenekar, az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus. Koncertet ad Sebestyén Márta, a Kaláka, a Sebő Együttes, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band, Bognár Szilvia, Herczku Ágnes, Szalóki Ági, a Muzsikás Együttes, Fábián Juli, Péterfy Bori, Sena, Jamie Winchester, Beck Zoli (30Y), Likó Marci (Vad Fruttik), Lovasi András és a Budapest Bár is. A Müpa10 eseménysorozatból nem maradhatnak ki a Recirquel Újcirkusz Társulat és a Nemzeti Táncszínház programjai, illetve a Literárium sem.

Fischer Iván - Fotó: Marco Borggreve

Fischer Iván – Fotó: Marco Borggreve

Sena

Sena

A Müpa+ hűségprogramhoz a Müpa10 hétvégén csatlakozók, és azon hűségprogram-tagok, akik március 14–15-én vásárolnak bármely programra jegyet, egyszeri alkalommal 100 extra hűségpontot kapnak.

A programok elérhetők a Müpa10 aloldalon és a Müpa10 Facebook-oldalán.

Forrás: Művészetek Palotája
, ,