Akusztikus Grand Mexican Warlock koncert a Rohamban

Ritkaságszámba menő akusztikus szettel melegít MR2 Akusztik felvételére január 30-án a Grand Mexican Warlock a Roham Bárban.

gmw_5_2014

A Grand Mexican Warlock márciusban jelentette meg Hell Sweet Hell című nagylemezét, mellyel besöpörték „Az év albumá”-nak járó Gumizsiráf-díjat és Fonogram jelölést is kaptak. Az immáron öt éve működő supergroup erőteljes, sodró, progresszív dalaikkal hódít, melyeket ezúttal akusztikus köntösbe bújtattak.

A zúzós gitárok és dob ezúttal háttérbe szorul, hogy dalaik csendesebb, simogatóbb arcát is bemutassák. Vagy pont nem, és olyan energiák szabadulnak fel a már jól ismert dalokból, amikre senki sem számít.

A koncert apropója, hogy négy évvel az első, MR2 Akusztik felvételük után most visszatérnek a Magyar Rádió 8-as stúdiójába, ám az adás előtt a nagyérdemű ismét lehetőséget kap arra, hogy élőben hallgassa meg az áthangszerelt dalokat, január 30-án, a Rohamban.

A Grand Mexican Warlock előtt a Kaldera játszik, akik ukulelén, mandolinon és didgeridoon is megszólaltatják akusztikus grunge-ként aposztrofált dalaikat.

Időpont: 2015. január 30. 20:00
Helyszín: RoHAM Bár, 1074 Budapest, Dohány utca 22.    
Jegyek: 1000Ft
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/539108649563507

www.youtube.com/user/grandmexicanwarlock
www.instagram.com/grandmexicanwarlock
www.facebook.com/kalderazenekar

grand roham akusztik_A3_web
Forrás: Mamazone