November 10-én jelenik meg a Voler Mouche új lemeze

2014. november 10-én jelenteti meg második nagylemezét a Voler Mouche. A Reserved című albumon 12 dal kapott helyet, köztük a nagy sikerű Still Life, melynek videoklipje 2014. májusában debütált és hamar meghódította a közönséget (youtube.com/volermouche).

A Reserved – követve a nemzetközi és hazai lemezmegjelentetési trendeket – elektronikus formában lesz elérhető november 10-én 12.42 perctől – utalva ezzel a lemezen található dalok számára, az album hosszára és az élet értelmére. A volermouche.com weboldal 2014. november 10-én élesedik, HÁROM HÉTIG tölthető le a lemez INGYEN, utána a digitális zenei áruházak oldalán lehet beszerezni.

Amit mindenképpen tudni kell az albumról:
Voler Mouche: Reserved (2014)
Előadók: Kiss Flóra, Miski Ádám, Scheer Milán, Szarvas Péter

Voler Mouche - Fotó forrása: Voler Mouche

Voler Mouche – Fotó forrása: Voler Mouche

A Voler Mouche bizonyos értelmezések szerint földi, más megközelítésben földönkívüli zenét játszó magyar zenekar. Elsőre talán nehezen befogadható, de dallamaival leszögezi a hallgatót, új utakat nyit, gondolatokat ébreszt, határokat feszeget. Kompozíciói impressziókra épülő zenei élményt adnak. Képessé tesz eggyé válni a zenével. Eljuttat más dimenziókba.

A Voler Mouche francia eredetű szóösszetétel, jelentését tekintve „szállni légy”, nyelvtanilag helytelen, mint ahogy műfajában sem kategorizálható, udvariasan kísérletező, elektroakusztikus kortárs zene.

Forrás: Voler Mouche