A Magyar Természettudományi Múzeum 2014. október 29-én ünnepli 212. születésnapját

Az alkalomból ajándékkal kedveskedik a látogatóknak: állandó kiállításai, gyűjteményei ingyenesen, a Múmiavilág című kiállítása kedvezményes belépőjeggyel tekinthető meg.

MTTM

Egy múzeumnak is lehet születésnapja? IGEN! Ehhez méltóan ajándékkal kedveskedünk látogatóinknak. Ezen a napon állandó kiállításaink és a Ludovika épületében található gyűjteményeink INGYENESEN, a MÚMIAVILÁG című kiállításunk kedvezményesen látogathatók. A kedvezményes felnőtt jegy ára: 900 Ft.

10 és 13 óra között foglalkoztató termeinkben interaktív bemutatókkal várjuk az érdeklődőket.

14 és 16 óra között fél óránként induló vezetéseinken bevisszük látogatóinkat a könyvtári, őslénytani, ásványtani, embertani, madár-és emlősgyűjteményeink kulisszái mögé. A gyűjteménylátogatásokra előzetes regisztráció szükséges a 210-1085-ös telefonszámon vagy az mtminfo@mttm.hu e-mail címen október 28. 18 óráig.

RÁADÁS!!! Aki ezen a napon ünnepli születésnapját és ezt személyi okmányaival bizonyítja, ingyen tekintheti meg a MÚMIAVILÁG című új időszaki kiállításunkat.

Minden velünk együtt ünnepelni vágyót szeretettel várunk.

Cím: 1088 Budapest, Ludovika tér 2-6.

A Múmiavilág kiállítás minden csütörtökön este 8-ig várja a látogatókat. November 6-án rendkívüli tárlatvezetéssel várjuk az érdeklődőket. Kérjük az érdeklődők előzetesen regisztráljanak a 210-1085-ös telefonszámon vagy az mtminfo@mttm.hu e-mail címen.

Forrás: Magyar Természettudományi Múzeum