Amikor a sztárok mesélnek… Polyák Lilla és Rost Andrea az Örkény István Könyvesboltban

Polyák Lilla és Rost Andrea előadásában megjelent P. L. Travers A csudálatos Mary Poppins és H. C. Andersen A kis hableány című hangoskönyvek sajtóbemutatója.

Időpont: 2014. október 29., szerda 11:00
Helyszín: Örkény István Könyvesbolt (1137 Bp., Szent István krt. 26.)

Különleges alkalom, különleges bemutató!

Két elbűvölő, kiváló művész két elbűvölő, gyönyörű meséből olvas fel részleteket és válaszol az újságírók kérdéseire.

Mary Poppins alkonyattájt a keleti széllel érkezik Banksék házába és szinte azonnal olyan otthonosan érzi magát, mintha mindig ott élt volna. A gyerekekkel is rögtön megtalálja a közös hangot. Igen, Mary a keleti széllel jött és egy napon a nyugati széllel ment el. De mi történt közben a Banks-házban?! Travers elbűvölő meséje talán azért oly népszerű a mai fiatalok körében is, mert benne a gyerekvilág hétköznapjai a tündérmesék varázslatával ötvöződnek. Mindez most Polyák Lilla énekesnő, színésznő előadásában hallható.

marypoppins_nezni_02

A kis hableány mindennél jobban vágyik arra, hogy a szárazföldi világban éljen és hogy szerelméhez, a herceghez közel lehessen. Így hát megkéri a gonosz boszorkányt, hogy tüntesse el a halfarkát. De a boszorkány nagyon nagy árat követel ezért: a kis hableány csodaszép hangját akarja… Andersen gyönyörű meséje Rost Andrea, a csodaszép hangú operaénekesnő előadásában hallható.

kishableany_nezni_02

A nagy érdeklődésre tekintettel a sajtóbemutató a nagyközönség előtt is nyitott.

Forrás: www.kossuth.hu
,