A Halászbástya Étterem és a tűzijáték fotópályázat

A Halászbástya Étterem nyílt fotópályázatot hirdet „A Halászbástya Étterem és a tűzijáték” címmel. A pályázaton amatőr és professzionális fotósok egyaránt indulhatnak.
hb_fotopalyazat_facebook_843x403 (4)

A fotópályázat lényege, hogy a 2014. augusztus 20-án megrendezésre kerülő ünnepi tűzijáték ideje alatt olyan jó minőségű, nagy felbontású képek készüljenek, amelyeken a tűzijáték és a Halászbástya Étterem egyaránt jól látható.

Nevezni kizárólag 2014. augusztus 20-án készült digitális felvételekkel lehet.
Az elkészült műveket 2014. szeptember 1-jén éjfélig lehet feltölteni a következő helyre:
http://halaszbastya.eu/fotopalyazat/
A pályázat eredményét a zsűri döntése után, 2014. szeptember 15-én tesszük közzé a Halászbástya Étterem web és facebook oldalán.

Díjazás
A legjobbnak értékelt pályázó egy 30.000 Ft értékű vacsorautalványban részesül, amely a Halászbástya Étteremben használható fel 2014. december 31-ig.
A legszínvonalasabb pályamunkákat kiállítjuk a Halászbástya Étteremben, és bemutatjuk az Étterem weboldalán is.

Közönség díj
A beérkezett alkotásokat a beküldési határidő lejárta után közzétesszük az étterem facebook oldalán. A legtöbb szavazatot kapott fotó tulajdonosa közönségdíjban részesül.

Pályázati feltételek
Pályázni kizárólag saját készítésű művel lehet. Digitális fotókat várunk. A fájl típusa: JPEG, méret: minimum 1MB, a hosszabbik oldal minimum 1400 pixel, álló kép esetén minimum 1000 pixel. Felbontás: 300 DPI A képek elkészítéséhez bármilyen típusú digitális fényképezőgép használata megengedett. Egy pályázó csak egy művet küldhet be a pályázatra.
Vendégeink zavartalan szórakozása érdekében a fényképet nem lehet az étterem belső és külső helyiségeiből elkészíteni.

Szerzői jogok
A képek publikációjával kapcsolatosan jogi felelősséget nem vállalunk. A pályázó tudomásul veszi, hogy a kiírók jogosultak a művek nyilvánosságra hozatalára saját internetes felületeiken, valamint PR- és reklámtevékenységük során. Ezekért a megjelenésekért a pályázó külön díjazásra nem tarthat igényt.
A fotós tudomásul veszi, hogy az elküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a szerzőt terheli.
A pályázó beleegyezése nélkül, annak személyes adatait harmadik félnek nem adjuk át.
A pályázaton résztvevők, a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadják a pályázati feltételeket.
A szervezők a változtatás jogát fenntartják.

Sok sikert kívánunk!

Forrás: Halászbástya Étterem