FLYING BODIES workshop – Augusztus 18-23., Jurányi Inkubátorház

Láttál már Yamakasi filmet? Szeretnéd kipróbálni? Nemcsak utcai akadályok legyőzése a cél, hanem az önmagunk által felállított határok átlépése, a félelem legyőzése és a kreativitás fejlesztése.
Tanulj közvetlenül tőlük!
Akarat, bátorság, kreativitás!

FLYING_BODIES_workshop (1)

A FLYING BODIES egy 6 napos, intenzív workshop, ahol a résztvevők belekóstolhatnak a parkour, az akrobatika, a kortárstánc és harcművészetek elegyébe. Hat nap fizikai és szellemi szárnyalás. Kísérlet, ahol az említett mozgásformák találkozása útján, a szellem és a test is szabadabbá válik. Igazi mozgás, igazi elmozdulás. A workshopot vezeti Tony Thich (yamakasi, Art Du Déplacement Academy) és Csuzi Márton (Duda Éva Társulat, Art DU Déplacement Academy).

A napot Tony Thich kezdi, parkour és akrobatika oktatásával és erőnléti felkészítéssel. Ezután Csuzi Márton a kortárstánc, a szabad mozgás, harcművészetek világában kalauzolja a résztvevőket, különböző koncentrációt, koordinációt fejlesztő gyakorlatokkal egybekötve. Közös ebéd és pihenés után pedig, együtt vezetnek egy kreatív, kísérleti foglalkozást, melyben segítenek megtalálni az említett mozgásformák fúzióját.

FLYING_BODIES_workshop (2)

Mindezt remek szórakozást ígérő kiegészítő programok kísérik: játékok, közös vacsora és performansz, közös mulatság és még számos meglepetés.

A hét egy szakmai bemutatóval és záróbulival végződik. A bemutatón, közönség előtt is próbára tesszük a workshop eredményeit.

Ez a FLYING BODIES, ez az ADD, a helyváltoztatás művészete.

Bővebb információ és jelentkezés: www.moveinstudio.hu

Forrás: Duda Éva Társulat
,