Léghajóval Nagyvárad fölött

Többezres tömeget várnak Nagyváradra a Jókai Színház Monte Cristo grófja előadására vasárnap.

ny_v-mg_8622_2

Dumas-Pozsgai-Szomor musicaljét a 2011. októberi békéscsabai premierje óta Budapesten, Szarvason és Dunaújvárosban is nagy sikerrel mutatta be a Jókai Színház, Ukrajnából pedig különdíjjal tért haza a Melpomena Tavrii nemzetközi színházi fesztiválról, de hatalmas ovációval fogadták aNemzetközi Klasszikus Színházi Fesztiválon is, Aradon.

Túl a hetvenedik előadáson, országos és nemzetközi sikereken Nagyváradon a XXIII. alkalommal megrendezett Festum Varadinum programsorozat  első estéjén, május 11-én  a vársáncban mutatják be a Pozsgai Zsolt-Szomor György szerzőpáros Monte Cristo grófja című kétrészes musicaljét.

jelnyelvi-koncert-csengeri-attilaval-es-a-jeles-kezekkel-2013-szeptember-20-foto-toth-viktoria

Monte Cristo grófjának története időről időre lázba hozza az embereket. A regény musicalváltozata Magyarországot hihetetlen gyorsasággal hódította meg. A musical zeneszerzője, dalszöveg-írója, rendezője és főszereplője: Szomor György már számos musicalsiker mellé tette le névjegyét. Az érzelmekkel, izgalmas fordulatokkal átszőtt történetet  fantasztikus, grandiózus zenébe öntve tárja a Festum Varadinum közönsége elé Nagyváradon is.

Fotók: A-Team/Nyári Attila
Forrás: Békéscsabai Jókai Színház