Electro Swing Club Budapest az Orfeumban

Magyarországon először a fővárosi Orfeumban rendeznek Electro Swing Club estet november 29-én pénteken. A világ néhány nagyvárosában már működő hálózat partijain külföldi dj-k közreműködésével szolgáltatják a lüktető zenéket.

Az eddig Los Angelesben (Hollywood), Párizsban, Londonban, Amszterdamban, Torontóban, Zürichben, Brüsszelben és Prágában jelen lévő klubhálózat most az Electro Swing Club Budapest megalakulásával bővül, és ennek első estjét tartják november 29-én az Orfeumban – közölték a szervezők az MTI-vel.

A húszas-harmincas évek fülledt világát idéző partikon népszerű elektroszving dj-k keverik a lüktető és felszabadító zenéket, emellett minden alkalommal élő produkciók és burleszktáncosok színesítik a képet.

Az Orfeumban jövő pénteken a klubhálózat egyik alapítója, Max Pashm lesz a vendég Londonból. A tapasztalt dj és zenekarvezető a balkan beats/elektroszving világát képviseli. Electro Swing Records néven idén nyáron indította új kiadóját, dj-ként megfordult számos európai országban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban is.

Az esten fellép Csobot Adél és Ordiman (Farkas Gábor) új elektroszving live act formációja. Az elektroszving hazai rezidens dj-i, Suefo és Ordiman producerként is ismertek a stílus nemzetközi színterén, mindketten sokfelé játszottak Európa-szerte, zenéik számos válogatáslemezre felkerültek. A közlemény szerint a hamarosan megjelenő új Savages y Suefo remix EP-n Dunkelbunt, Kid Loco és Fab Samperi is közreműködik.

A dj-k és a live act mellett az Orfeumban is lesz burleszk-táncshow.

Forrás: MTI