Thea-tér: Angyali sugallat – Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertje

Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalok. Milyen lehet az életük, milyenek lehetnek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Kövi Szabolcs meditatív zenéje segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba a legújabb, Angyali sugallat című lemezének bemutató koncertjén.

angyali_sugallat

Kövi Szabolcs zenész gyermekkora óta fuvolázik, kezdetben komolyzenei pályán tanult, de később, 20 évesen, az egyetemet félbehagyva más útra tért. Zeneszerzéssel kezdett foglalkozni, munkái során a zene finom erejét kutatja, amit ő a „megszokott extázis ellenpólusának” hív. Az elmúlt húsz évben 19 CD albuma és 9 DVD lemeze jelent meg. Számtalan fúvós hangszeren játszik, lemezbemutató koncertjén igyekszik teljes arzenálját felvonultatni, a legkisebb furulyától az ír dudán át a kínai bawun keresztül, a magyar tilinkókig. Koncertje nem csak az új lemez, hanem az érdekesebbnél érdekesebb hangszereknek bemutatója is egyben.

Időpont: 2013. november 3. (vasárnap), 18 óra
Helyszín: Weöres Sándor Színház, Márkus Emília terem
Jegyár: elővételben 2.200 Ft, a helyszínen 2.500 Ft

Jegyek kaphatók: a Mia Natúrboltban (Szombathely, Rákóczi F. u. 68.), az Elixír Bioboltban (Szombathely, Király u. 2.) és a Weöres Sándor Színház Jegyirodájában (Szombathely, Király u. 11.)

Forrás: Weöres Sándor Színház