Megvan Woody Allen új filmjének címe

Woody Allen új kosztümös drámájának címe: Magic in the Moonlight – közölte egy hollywoodi filmes portál. A sztárokkal zsúfolt produkció forgatása már befejeződött, jelenleg az utómunkák folynak.

Woody Allen - Forrás: Wikipédia

Woody Allen – Forrás: Wikipédia

A Magic in the Moonlight (Varázslat a holdfényben) címet kapta Woody Allen múlt század elején játszódó új romantikus drámája. A rendező 47. filmjében Colin Firth és Emma Stone is szerepel.

Woody Allen, akinek legutóbbi, Blue Jasmine című alkotása nemcsak kasszasiker volt, hanem Oscar-esélyesként is emlegetik, kedden számolt be arról, hogy legfrissebb munkájának címet adott – ismertette a Deadline.com hollywoodi filmes portál.

A produkció forgatása már befejeződött Dél-Franciaországban, jelenleg az utómunkák folynak.

A sztárokkal zsúfolt szereposztásban Colin Firth, Eileen Atkins, Emma Stone, Marcia Gay Harden és Jacki Weaver neve is olvasható. A filmből most jelentek meg az első képek, amelyeken az Oscar-díjas Firth, valamint Stone és Harden látható a múlt század elejét megidéző jelmezekben.

A romantikus vígjátékként leírt történet a húszas-harmincas években játszódik, de ennél többet nem árult el róla a 77 esztendős rendező-forgatókönyvíró. A Magic in the Moonlight jövő nyáron kerül a mozikba.

Forrás: MTI