Dizájntermékek és kézműves ételek vására a Gödör Klubban

Nemcsak a szemnek kedves válogatott dizájn tárgyakat, hanem mindenféle finomságokat is beszerezhetnek azok, akik szombaton a Gödör Klubba látogatnak a DiP – Design Passage őszi programjára.

A DiP színes kínálatában ruhák, ékszerek és egyéb kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak és játékok is megtalálhatók, de a program közösségi jellege miatt nemcsak vásárlásra, de a tervezőkkel való ismerkedésre, beszélgetésre is várja az érdeklődőket a Király utcából nyíló passzázsban.

Szombaton a megszokott termékek mellett zöldség, gyümölcs, lekvár, sütemény, fűszerek és még sok más finomság is beszerezhető a DiP-pel párhuzamosan megrendezett Közös Piac közösségi termelői piacon, amely vasárnap is várja az érdeklődőket.

Eközben a városban párhuzamosan zajlanak a Design Hét Budapest eseményei is, amelynek alkalmából a Gödörben a Kultúrgorilla a Csináld magad! (DIY – do it yourself) és a szabad hozzáférésű” (Open Source) design kérdéseit feszegeti újszerű, a közönséget aktívan bevonó módszerekkel. Emellett lesz elméleti előadás és workshop, ahol a jelenlévők közösen készítenek el egy-egy design bútort.

Délután háromtól hajnali egyig a világ legnagyobb költészeti eseményének is részese lehet, aki a Gödör Klubba érkezik: a Százezer költő a változásért program keretében költők, performerek, dalköltők, „slamköltők” és zenészek fognak tíz órán át verselni, előadni, élő kapcsolatban a világ más költészeti eseményeivel.

Forrás: MTI
,