Közönségdíjas a Család ellen nincs orvosság

A Vörösmarty Színház előadása, a Család ellen nincs orvosság közönségdíjas lett a Városmajori Színházi Szemlén, Hirtling István pedig a legjobb mellékszereplő díját vehette át a hétfő esti gálán.

Család ellen nincs orvosság - Fotó: Kiss László

Család ellen nincs orvosság – Fotó: Kiss László

Június 15-e és július 23-a között a Városmajori Szabadtéri Színpadon 7 nem budapesti színház 8 szórakoztató előadását tekinthette meg a közönség, amelyet a színházak ajánlásai alapján a 2012/2013-as évad bemutatóiból válogattak a szervezők. A Család ellen nincs orvosság című előadást két alkalommal tekinthették meg a budapestiek. Mint ahogy arról már korábban is hírt adtunk, a Szabadtéri Színpad honlapján indított szavazást toronymagasan nyerte meg a Család ellen nincs orvosság. A közönségdíjat az előadás rendezője, Lendvai Zoltán vette át a gálán.

Hirtling István, Lendvai Zoltán - Díjátadó - Fotó: Szkárossy Zsuzsa

Hirtling István, Lendvai Zoltán – Díjátadó – Fotó: Szkárossy Zsuzsa

A legjobb mellékszereplőnek járó díjat megosztva a Dr. Hubert Bonney-t alakító Hirtling Istvánnak ítélte a szakmai zsűri.

A Család ellen nincs orvosság című előadást legközelebb szeptember 25-én tekintheti meg a közönség a Vörösmarty Színház nagyszínpadán. Októberben két alkalommal, 5-én és 15-én játsszuk bérletszünetben az előadást.

Forrás: Vörösmarty Színház