A ZP-ben búcsúztatja a nyarat a Fish!

Őszi országos lemezbemutató turnéja előtt még egy utolsó nagy dobásra készül Budapesten a hamarosan új albummal jelentkező Fish!. A hard pop csapat ízelítőként már a Zöld Pardonba is elhoz számokat a hamarosan megjelenő, Konzervzene című anyagáról szeptember 12-én, csütörtökön este 20 órától.

Fisch

Fisch!

A fesztiválszezon után hosszabb ideig az utolsó nagyszabású koncertjére készül a fővárosban a Fish!. A hónap végén új lemezzel jelentkező banda ősszel országos körútra indul, hogy népszerűsítse a Konzervzene címre keresztelt anyagot, de előtte még egy óriási bulival búcsúztatják el a nyarat a Zöld Pardonban szeptember 12-én, csütörtökön 20 órai kezdettel.
– A Konzervzene című, hamarosan megjelenő új anyagunkról három dalt már hallhatott, illetve videoklip formájában is ismerhet már a közönség. Az album 11 számot tartalmaz, és rendhagyó formában lát majd napvilágot, azonban az, hogy pontosan hogyan, az egyelőre maradjon meglepetés. Az új anyagról előzetesen kimásolt, eddig is játszott Gyere ki a rétre, a Minden jó lesz és a Ki van kivel? című dalokhoz a ZP-ben hozzácsapunk még egy új számot, így a lemez eddigi klipes nótái és a kötelező Fish! dalok mellett egy sosem hallott újdonság is felcsendül majd a csütörtöki koncerten. Igazi nyárzáró őrületre számítson az, aki aznap ellátogat a Rákóczi híd budai lábához, ráadásul jó ideig nem is játszunk ezután Budapesten, hiszen ősszel elindul a lemezbemutató turnénk, amivel bejárjuk majd az egész országot. Úgyhogy tényleg mindenki jöjjön ki a rétre, azaz jelen esetben a ZP-be, szeptember 12-én, csütörtökön este 20 órától – mondta Kovács Krisztián, alias Senior Hal, a zenekar frontembere.

A koncertre a belépő 600 forintba kerül.

Az esemény meghívója:
https://www.facebook.com/events/530473443692302/

Fish!: Gyere ki a rétre (videoklip)

Részletek:
https://www.facebook.com/fishzenekar
http://www.fishonline.hu/
http://www.facebook.com/zoldpardon
http://www.zp.hu/

Forrás: PR Garden