Csak szeretni akartak… Cecelia Ahern új kötetei az Athenaeumnál

Cecelia Ahern: Életed regénye
Fordította: Babits Péter
A csoda benned rejlik…

A szerző legújabb világsikere. Kitty Logan újságírónő karrierjét egy csúnya botrány kettétöri, ráadásul, akihez segítségért fordulhatna a nehéz időkben, legjobb barátnője és mentora akkor tudja meg, hogy halálos beteg. Constance utolsó kívánsága, hogy Kitty írja meg helyette élete regényét, amire már nem maradt ideje. Az egyetlen sorvezető, amit Constance hátrahagy, egy 100 nevet tartalmazó lista, semmi több. Kik ezek az emberek? Valóban léteznek vagy csak a fantázia szülöttei? Milyen kapcsolatban állnak egymással, és mi lehetett a sztori, amit Constance hétpecsétes titokként őrzött? Kitty mindent feladva elindul, hogy beteljesítse barátnője végakaratát, és a rejtélyekkel teli, fordulatokban gazdag nyomozás során nem csak annak a száz embernek a meglepő és torokszorító történetét érti meg, akik a listán szerepelnek, de a nem mindennapi küldetés a saját életében is megannyi pozitív változást hoz.

Terjedelem: 396 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles, kartonált
Ára: 3490 Ft
ISBN: 978 963 293 276 7

ahern_fb

Cecelia Ahern: Utóirat: Szeretlek!
Fordította: Pavlov Anna
Csak szeretni akartak…

A szerző első nagy sikere végre újra kapható! Holly Kennedy élete tündérmesébe illő: férjhez ment a gimis szerelméhez, a jóképű Gerryhez, akivel hét éve élnek boldogan Dublinban, egy pici lakásban. Egy nap azonban Gerry fejfájása elviselhetetlenné válik, és az orvosok agydaganatot állapítanak meg nála. Van-e élet Gerry után? Vannak-e hétköznapok nélküle? Hollynak ezekkel a kérdésekkel kell szembenéznie. Holly Gerry halála után pár hónappal meglepő módon üzenetet kap férjétől, amelyben egykori szerelme őrangyalként vezeti át a lányt az új élete felé… Sikerül-e új munkát találnia? És új szerelmet? Sikerül-e nemcsak túlélnie az életet, hanem megélni is azt az üzeneteknek köszönhetően? Kivételes tehetséggel megírt regény gyászról, barátságról és az elveszett majd megtalált szerelemről. Egyszerre megindító és felemelő, kifejezetten az érzékeny női regények rajongóinak.

Cecelia Ahern alig huszonhárom éves volt, amikor az Utóirat: Szeretlek! megjelent és nyomban világsiker lett. Azóta több mint negyven országban adták ki, és a könyv alapján készült film is nézők millióit vonzotta a mozikba. Az írónő teljes életműve az Athenaeum gondozásában jelenik meg.

Terjedelem: 440 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles, kartonált
Ára: 3490 Ft
ISBN: 978 963 293 277 4

Forrás: Athenaeum Kiadó