Pénteken kezdődik a Nyelvparádé

Idén is megrendezik a nyelvtanulási lehetőségek vásárát a Millenárison, szeptember 6-8. között a legújabb kiadványokkal, újdonságokkal ismerkedhetnek meg a látogatók. A rendezvényből különösen azok profitálhatnak, akik elfoglaltak, nem érnek rá végigböngészni az internetes ajánlatok tömkelegét.

Az ingyenesen látogatható, háromnapos rendezvényen a legkülönbözőbb nyelvek tanulásához, tanításához kaphat mindenki azonnali segítséget, eszközöket, motivációt, ami jelentősen meggyorsítja a nyelvek elsajátítását. A Nyelvparádén a nyelvoktatók mellett a legújabb kiadványok, technikai újdonságok, alternatív módszerek is bemutatkoznak.

Az érdeklődők sok mindent ki is próbálhatnak: lesznek bemutató órák, próba nyelvvizsgák, előadások, workshopok. A Nyelvparádéra kilátogató nyelvtanárok nemcsak a legújabb digitális eszközökről, tananyagokról tájékozódhatnak, de megismerhetik azokat a módszereket is, amelyekkel hatékony lehet a vizsgafelkészítés; gyakorlati segítséget, ötleteket kapnak, amelyekkel a diákok a hosszú nyári szünet után gyorsan felfrissíthetik nyelvtudásukat, belelapozhatnak a legújabb kiadványokba.

A látogatókat tanulásmódszertani tréning, kulturális programok is várják, és azok is hasznos segítséget kapnak, akik már megszerzett nyelvtudásuk birtokában szeretnének külföldön tanulni vagy dolgozni. Mindemellett játékok, nyeremények színesítik a rendezvényt.

Kísérő rendezvényként idén is kulturális érdekességekkel, kóstolókkal várja az érdeklődőket a Latin-amerikai és Afrikai Napok című programsorozat a galérián.

A rendezvényre várják a szülőket és a gyerekeket is, akik nemcsak különleges módszereket ismerhetnek meg, hanem mesét is hallgathatnak akár lingala nyelven is. A Nyelvparádé teljes ideje alatt ingyenes gyermekmegőrző működik. A rendezvény kerekesszékkel is látogatható. További információ: www.nyelvparade.hu oldalon található.

Forrás: MTI