Ismét Humor- és Borfesztivál a Ferencvárosban

Sok humorral, borral, zenei előadásokkal és egyéb programokkal várja vendégeit a harmadik Humor- és Borfesztivál – szódával című rendezvény szeptember 6-án és 7-én a Ferencvárosban, a Ráday utcában.

Tizenhét kiállító borászat kínálatát kóstolhatják meg az ingyenes fesztivál látogatói, tizenegy étteremben pedig az egyes borokhoz elkészített különleges menüket is megízlelhetik. Az éttermek között szeptember 7-én lecsófőző versenyt is rendeznek – mondta el az eseményt bemutató sajtótájékoztatón csütörtökön Őszy-Tóth Gábriel főszervező.

Az ételek és italok mellett humoros és zenés fellépések szórakoztatják az eseményre kilátogató vendégeket. Műsort ad Redenczky Marcsi, Orosz György és Maksa Zoltán humorista, zenél többek között a Vivát Bacchus énekegyüttes, a Speerbrass és a Hot Jazz Band is.

A fesztivál díszvendége idén Bulgária lesz: bolgár borokat, sajtokat és különlegességeket kóstolhatnak az érdeklődők.

Tóth Bettina, a Ferencvárosi Művelődési Központ vezetője elmondta, a fesztivál amellett, hogy kellemes hétvégi programot biztosít a kerület ezen részére látogatóknak, hagyományt teremtve egyre több vendéget és látogatót csábíthat ide.

Forrás: MTI