A Belmondo új felállásban koncertezik a Kobuci Kertben

Komoly változások történtek a Belmondo háza táján. A rajongók augusztus 25-én a budapesti Kobuci Kertben hallhatják először az új felállásban színpadra lépő zenekart. A koncerten régi és új slágerek is felcsendülnek, miközben a stúdióban már javában készül egy rendhagyó, új nagylemez vendégművészek közreműködésével.

belmondo_koncert_2013

A jól ismert hangulatban, rádiós rockslágerekkel és lírai balladákkal, de új felállásban ad koncertet a Belmondo zenekar augusztus 25-én, vasárnap 20 órától az óbudai Kobuci Kertben.

– A basszusgitárosunk, Domján Gábor szeptemberben külföldre költözik, ezért kénytelenek vagyunk elbúcsúzni tőle. Mivel szívügye a zenekar sorsa, készségesen és aktívan segített abban, hogy megtaláljuk az utódját. Hat héten keresztül készítette fel Paczári Viktort, aki a Checkpoint Charlie és a Chris Devil Trio tagja. A dobosunktól, Reggel Ferenctől még januárban váltunk meg, és azóta Fekete János Jammal helyettesítette. A Kobuci Kertben mutatkozik be először az új dobosunk, Makai László, akit az Apey and the Pea zenekarban ismertünk meg. Más hangszeres változás nem várható, de a Belmondo koncertlátogatóinak biztosan feltűnt már, hogy a billentyűs poszton alkalmanként besegít Derecskei Zsolt, aki a The Bits tagjaként a Beatles-repertoár nagy ismerője és a The Trousers zongoristája. Zsolt időnként a zeneakadémiai elfoglaltságai miatt akadályoztatott Koltay Kurszánt pótolja– mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A Belmondo óbudai koncertje felszabadult kikapcsolódást ígér, hiszen a fiúk olyan dinamikus, rádióbarát rockslágerekkel táncoltatják meg a közönséget, mint a Lesz, volt, van, a Rocksztár, az Emelt díjas lányok vagy a We Could Lie. Aki pedig kicsit andalogni szeretne a Kobuci Kert fái alatt, az összebújhat a kedvesével a legkedveltebb balladákra, például a Mikor című dalra.

A Belmondo a feszített tempójú nyári fesztiválszezonban sem pihent, hiszen a stúdióban már készül egy izgalmas, új nagylemez. A rendhagyó albumon a hazai könnyűzenei élet előadóival, más stílusok képviselőivel dolgoznak együtt, köztük Szirtes Edina Mókus hegedűművész-énekesnővel, a 100% hard-pop zenét játszó Fish! zenekarral, valamint a Hősök rapperével, Ecküvel. A Belmondo új nagylemeze őszre várható.

Belmondo: Emelt díjas lányok
Részletek:
http://www.kobuci.hu/hu/program?d=2013-08-25-0
www.belmondo.hu/
http://www.facebook.com/BelmondoBand

Forrás: PR Garden