Visszatér a Zöld Pardonba Jamie Winchester

Elfoglaltságai miatt augusztusban ismét Budapesten tartózkodik a népszerű ír származású zenész, Jamie Winchester. Így aki lemaradt tavaszi Zöld Pardonos koncertjéről, keresve sem találhat jobb alkalmat augusztus 10-e estéjénél, hogy a szabad ég alatt hallgathassa meg az énekes dalait.

Jamie Winchester

Jamie Winchester

Legutóbb májusban lépett fel zenekarával Budapesten a tavaly óta ismét Írországban élő Jamie Winchester, mégpedig a Zöld Pardon színpadán. Az a koncert többek közt azért is ígérkezett különlegesnek, mert Jamie tavasszal még, mint az egyetlen szabadtéri, teljes zenekaros, fővárosi koncertjét harangozta be és invitálta meg rá rajongóit. Ám az énekes akkor még nem sejthette, hogy pár hónappal később úgy alakul, hogy augusztusban ismét kis hazánkban tölt majd néhány hetet.

– Bár nem terveztem, hogy fellépek még a nyár folyamán Budapesten, de az élet közbeszólt. Augusztus közepén ugyanis egy nagyon kedves és megtisztelő felkérésnek fogok eleget tenni. Ennek köszönhetően úgy alakult, hogy az utolsó nyári hónapot újra Magyarországon töltöm. Így pedig egy újabb lehetőség nyílt arra, hogy ismét egy jó hangulatú, szabadtéri bulit csináljunk a Zöld Pardonban. A zenekarommal előveszünk majd pár rég nem hallott dalt is, de hogy pontosan melyikeket, az egyelőre maradjon meglepetés. Augusztus 10-én, este 20 órától a ZP-ben úgyis mindenre fény derül – fogalmazott sejtelmesen Jamie Winchester.

A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.

Az esemény meghívója

Részletek:
https://www.facebook.com/jamiewinchester
http://www.facebook.com/zoldpardon
http://www.zp.hu/

Forrás: PR Garden