Véget ért az Alfa Fesztivál

Vasárnap délben bezárt a várpalotai Alfa Fesztivál. A Cseri parkerdőben 3 nap alatt 80 zenekar adott koncertet, köztük a Punnany Massif, az Auróra, az Ossian és az Anna and the Barbies. A fesztivált végig remek hangulat jellemezte, sokan érkeztek Veszprém megyéből, így a térség egyik legnagyobb könnyűzenei rendezvényévé vált az Alfa.

tomeg1

Idén először rendezték meg az Alfa Fesztivált a várpalotai Cseri Parkerdőben július 18. és 20. között. A három nap alatt öt helyszínen mintegy 80 koncert közül választhattak a fesztiválozók. Kitűnő hangulatú, és sokak által látogatott koncertet adott többek közt a Punnany Massif, az Ossian, az Anna and the Barbies, a Kalapács, az Ivan & the parazol, a Maszkura és a Tücsökraj, az Auróra, a Hősök és a The Carbonfools.

Az idő végig kedvezett a bulizóknak, és 25-30 fokos melegben fesztiválozhattak fiatalok és idősebbek. A rendezvény láthatóan több generációt is megmozgatott, szép számmal jelentek meg családok is.

dis-connected-burokban-a-werk-akademia-kepzomuveszeti-menedzsereinek-vizsgakiallitasanak-megnyitoja-tesla-budapest-2015-majus-13-fotok-komaromi-richard

Köszönhetően a visszaváltható re-poharaknak is, a három nap alatt tisztaság jellemezte a Cseri parkerdőt. A helyszínek elbontását vasárnap délben elkezdték a szervezők, várhatóan keddre már eredeti állapotába kerül a terület.

Már most biztosan tudni, hogy nem egyszeri esetről van szó, és jövőre is megrendezik Várpalotán az Alfa Fesztivált.

További információk:
http://alfafesztival.hu/
http://www.facebook.com/AlfaFesztival

Fotó: Bajcsi Dávid
Forrás: PR Garden