Új dalokat hoz Fábián Juli & Zoohacker a Zöld Pardonba

Kibővült, héttagú zenekari felállással és friss számokkal érkezik a ZP-be Fábián Juli és Zoohacker. A jazzénekesnő és a DJ/producer különleges kettőse megújult élőzenekarával kiegészülve lép majd fel a Rákóczi híd budai hídfőjénél július 10-én, szerdán este 20 órától.

Fábián Juli & Zoohacker

Fábián Juli & Zoohacker

Az egyedi stílusú formációt két különböző műfajból érkező zenész, Fábián Juli jazzénekesnő és Palásti Kovács Zoltán producer és DJ, ismertebb nevén Zoohacker alapította 2011-ben. A felvételeken és élőben is teljes zenekarral megszólaló csapat már a debütálása óta folyamatosan jelen van a leghallgatottabb hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MC’s előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült ‘Like A Child’ című számával, mellyel országos hírnévre tett szert. A zenekar ‘Liberation’ című dala pedig 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett. Természetesen ezek a dalok a csapat Zöld Pardonos koncertjén is elhangzanak majd július 10-én, de Juliék néhány újabb saját szerzeményét is megismerheti majd a közönség.
– Kicsit átalakult és kibővült a zenekar, hiszen immáron heten állunk színpadra minden egyes koncertünkön. A feldolgozások mellett egyre több szerephez jutnak majd a saját dalaink, hiszen a „Girly” című EP-nk dalai mellett egy-két vadonatúj számot is hozunk majd a most készülő nagylemezünkről, aminek megjelenését az év végére tervezzük. Nekem a Zöld Pardon amúgy is fontos szerepet tölt be a szívemben, már a kezdetek óta, amikor gyékényekre heveredtünk le kicsit megpihenni, egy-egy hajnalba nyúló táncolás után, még a régi helyszínen. De akárhova is költözzön, szabadtéri mivolta és egyedi hangulata miatt minden nyáron a város szíve marad – mondta Fábián Juli.

A jazzt az elektronikus műfajjal házasító, és a kettő keresztezésével különleges és minőségi popzenét létrehozó csapat koncertje július 10-én, szerdán este 20 órától kezdődik.

A belépő a koncertre 600 Ft lesz.

Az esemény meghívója

Részletek:
http://www.zp.hu/
https://www.facebook.com/zoldpardon/
http://www.zoohacker.hu/
https://www.facebook.com/julifabianandzoohacker

Forrás: PR Garden