Kerekes Band lemezbemutató koncert lesz a ZP-ben

A Zöld Pardonban mutatja be negyedik, „Folklore Man” című lemezét az ország egyik legütősebb világzenei bandája, a Kerekes Band. Az ethno funk királyai a július 3-án, szerda este 8-tól kezdődő koncertjükön Fábián Julit is vendégül látják, illetve a frissen megjelenő anyag is a ZP-ben lesz majd először megvásárolható.

Kerekes Band

Kerekes Band

Két évvel legutóbbi, Fonogram-díjas lemezük megjelenése után új albummal jelentkezik az ország egyik legkeresettebb koncertzenekara, a Kerekes Band. A „Folklore Man” című anyag ígéretük szerint hozza a szokásos, csak rájuk jellemző ethno funk őrületet, így minden bizonnyal folyatja majd az előző korongok sikerszériáját. Első két albumuk ugyanis elérte a platina-, illetve aranylemez státuszt és mindkét anyagot Fonogram-díjra jelölték. A legrangosabb szakmai elismerést végül a 2011-ben megjelent harmadik, „What The Folk?!” című lemezük zsebelhette be, így a harmadik jelölést végre díjra is válthatta a csapat.

Az album persze a közönség körében is elsöprő sikert aratott, hiszen a lemez „Mr. Hungary” című dala az MR2 Petőfi toplistájának első helyére került. A vadonatúj „Folklore Man” című lemezt a Rákóczi híd budai hídfőjénél mutatja be a zenekar, így a jól ismert Kerekes Band dalok mellett természetesen az új albumé lesz a főszerep. Így biztos nem maradhat ki a repertoárból az első videóklipes dal, a ”Cpt. Space Wolf”, aminek megjelenését a zenekar az első magyar űrutazás 33. születésnapjára időzítette és Farkas Bertalan kilövés előtt elmondott beszéde hallható benne. Bár Farkas Berci csak felvételről, a lemezen szintén vendégszereplő Fábián Juli hús-vér valójában is ott lesz július 3-án a ZP-ben, hogy a srácokkal közösen adja elő a „Waiting For The Sunshine” című nyári duettjüket. És amennyiben az új dalok elnyerik a tetszésünket, a koncert előtt, közben és után a helyszínen lesz lehetőségünk először megvásárolni a vadonatúj anyagot. A Kerekes Band előtt 19:30-tól Petruska András melegíti be a közönséget.

A belépő a koncertre 400 Ft lesz.

Az esemény meghívója

Részletek:
http://www.zp.hu/
https://www.facebook.com/zoldpardon/
http://www.kerekesband.hu/
https://www.facebook.com/kerekesband

Forrás: PR Garden