Fotós összefogás a beteg gyermekekért

Idén a jótékonyság szellemében, új formában rendezik meg az egy évtizedes múlttal rendelkező Fotós Fesztivált: július 6-án a Corvin Művelődési Házban Fotó Art Photo Weekend címmel egynapos programot tartanak, amelynek teljes bevételét a Gyermekmentő Alapítványnak ajánlják fel a szervezők.

Az eseményre csaknem ezer, a fotózás iránt érdeklődő, technikai és gyakorlati ismereteiket bővíteni kívánó amatőr, hobbi és profi fotóst várnak a szervezők. A résztvevők az eseményen kipróbálhatják a legmodernebb eszközöket, fotózhatnak a műtermekben és oktatók segítségével bővíthetik elméleti, technikai tudásukat. A színházteremben előadásokkal és vetítésekkel egészítik ki a programot – adta hírül a szervezők közleménye.

A fotós téma mellé immár második alkalommal csatlakozik a videós téma is, mert a mai fényképezőgépek technikája lehetővé teszi, hogy a nagyfilmes produkciók is az új digitális technikát használják.

A Fotó Art Fotósiskola és a Fotó Art Magazin szervezésében megvalósuló Photo Weekend kiállítás és programsorozat jótékonysági akciójához Máté Bence nemzetközi hírű természetfotós is csatlakozott, és felajánlotta egy képét, amelyre a helyszínen lehet majd licitálni.

Részletes program a www.photoweekend.hu/programok oldalon olvasható.

Forrás: MTI
,