A Zöld Pardonban debütál az új Zorall dal

12 éves fennállása alatt 200 slágert formált már saját képére a hazai színtér egyik legőrültebb zenekara, a Zorall. A legendás magyar rockbandák tagjaiból álló szupergroup ennek ellenére nem pihen: lázasan készítik újabb feldolgozásaikat, és ezek közül az egyik a Zöld Pardon színpadán debütál július 2-án, kedden este.

Zorall

Zorall

A Zorall zenekar még 2002-ben jött létre azzal a céllal, hogy régi nagy magyar slágerek és külföldi rockhimnuszok összegyúrásával, illetve hazai popdalok bekeményítésével megalkossa egyedi, utánozhatatlan stílusát. A’90-es évek legsikeresebb és leghíresebb rockbandáinak (Sing Sing, Sex Action, Junkies, Dance, stb.) tagjaiból álló csapat népszerűsége azóta is töretlen, létjogosultságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a számos sikeres lemez, a rengeteg koncert, tábor- és találkozó, illetve népes rajongótáboruk, azaz a Zorallok és Zorallinák.
A rajongók Budapesten legközelebb a zenekar nyári törzshelyén, a Zöld Pardonban találkozhatnak a bandával, július 2-án, kedden este 20 órától. Elmondásuk szerint a ZP-s bulik a régi, sörsátras idők hangulatát idézik meg, így különösen várják már, hogy ott játszhassanak, főleg, hogy következő albumuk egyik új dalát is itt mutatják be először a nagyérdeműnek.
– 200 dalból válogatni legalább akkora hátrány, mint amekkora előny, így nincs könnyű dolgunk. Persze megvannak az olyan kötelező nóták, amiket nem hagyhatunk ki, de mindig közös megegyezéssel választjuk ki azt a 20-22 számot, amit végül színpadra viszünk. Igazi slágerparádé várható, és mint mindig, most is igyekszünk a látványban is valami különlegeset nyújtani, így természetesen velünk lesznek a szokásos tűzakrobatáink. Azonban a legfontosabb, hogy a ZP-s bulin debütál majd a legújabb dalunk, ami a soron következő lemezünk előfutára lesz. De hogy melyik számról van szó, az majd csak a koncerten fog kiderülni, addig maradjon meglepetés – fogalmazott titokzatosan Hangya, a banda basszusgitárosa.
A belépő a koncertre 600 Ft lesz.

Az esemény meghívója

Részletek:
http://www.zp.hu/
https://www.facebook.com/zoldpardon/
http://www.zorall.hu/
https://www.facebook.com/Zorallzenekar

Forrás:PR Garden