Rájátszás koncert – Költészet popritmusban

Izgalmas zenés-verses pop-produkció többek között Erdős Virággal, Grecsó Krisztiánnal, Beck Zoltánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval a PIM Nyári Fesztiválon június 27-én.

Rájátszás

Rájátszás

Az utóbbi évek legizgalmasabb pop-produkciója, a Rájátszás 2011-ben mutatkozott be először a Margó Városi Irodalmi Fesztiválon. A Rájátszásban a magyar pop-rock szcéna legismertebb alakjai valamint kortárs költők írják újra és játsszák el egymás műveit. Az alkotói folyamatban a költők új szövegeket írnak a zenészek ismert dalaihoz, a zenészek pedig megzenésítik a poéták egy-egy versét. A 30Y, a Kistehén, a HS7 frontemberei értelmeznek újra régi- és mutatnak be friss slágereket a legismertebb hazai kortárs költők szövegeit felhasználva. A Rájátszás játék a szavakkal, a nyelvvel és a zenével.

Közreműködik: Beck Zoltán (30Y), Kollár-Klemencz László (Kistehén), Szűcs Krisztián (HS7), Erdős Virág, Háy János, Grecsó Krisztián, Sárközy Zoltán (30Y), Takács Marci

Időpont: 2013. június 27. csütörtök, 20 óra (esőnap: július 4.)
Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum (1056 Budapest, Károlyi u. 16.)

Jegyár: 2000 Ft

Jegyek vásárolhatók 2013. június 4-től a Múzeum jegypénztárában (kedd-vasárnap 10.00-18.00; +36 1 317 3611/203), valamint interneten a Jegymester (www.jegymester.hu) oldalon.

Az előadások szabadtéren zajlanak, rossz idő esetén a koncertek esőnapon kerülnek megrendezésre.

A koncert Facebook-eseménye

Forrás: Magvető Kiadó

,