Pedro Almodóvar új filmjével nyílt meg a Los Angeles-i Filmfesztivál

Pedro Almodóvar jelenlétében és legújabb filmje, az I’m So Excited című spanyol nyelvű vígjáték vetítésével nyílt meg a 19. Los Angeles-i Filmfesztivál.

250px-Pedro-Almodovar-Madrid2008A The Hollywood Reporter beszámolója szerint az LA Live épületegyüttes színházában megrendezett gálán a spanyol rendező több alkotótársa, köztük producer testvére, Agustin Almodóvar és a film sztárjainak kíséretében jelent meg.

Almodóvar új vígjátéka azt mutatja be, hogyan reagál egy repülőgép személyzete és utasai arra a hírre, hogy a gép valószínűleg nem lesz képes landolni. A produkcióban a rendező kedvelt sztárjai, Penelope Cruz, Antonio Banderas, Paz Vega, Carmen Machi és Lola Duenas is feltűnnek hosszabb-rövidebb időre.

A június 23-ig tartó filmmustra műsorán szerepel az Ain’t Them Bodies Saints, a Fruitvale Station és az Only God Forgives című film, külön vetítést szerveznek az Észak-Amerikában a hétvégén a mozikba kerülő Az acélember című új Superman-produkcióból és a legújabb Pixar-animációt, a Szörny Egyetemet is láthatja a közönség.

Forrás: MTI