Az árvízi Hajós

A Savoya Park, a családok otthonos újbudai bevásárlóközpontja új kezdeményezéssel kíván még többet tenni a vásárlóközönség lelki megújulásáért.

Ismert és népszerű televíziós emberek, médiaszemélyiségek fotóiból ingyenes kiállítást rendeztek szerte a bevásárlóközpont területén Világnézet címmel.

x_DSC9833

Mint Xaviér BONY-Rákóczi, a kereskedelmi központ igazgatója elmondta, tették ezt azért, hogy a mindennapi stresszhelyzetekbe belefáradt, elfásult vásárlók egy pillanatra egy új hangulatba kerüljenek, átlendüljenek a fárasztó holtponton, és a fotók látványától felfrissülten, új gondolatokra inspirálva folytassák mindennapi teendőiket. A bevásárlóközpont folyosóin 16 ismert ember száznál több képen mutatja meg, hogyan látja a világot.

x_DSC9879

Hajós András, zenész, tévés műsorvezető lett volna az első, ismerkedő tárlatvezető, de az árvízhelyzet miatt beállt Budapesten közlekedési dugóba került, így csak megkésve kapcsolódhatott be a kiállítás megtekintésébe, ezért Klementisz Boglárka, a Savoya Park marketingmenedzsere vezette végig a látogatókat a kiállításon. Szakértő segítségei is akadtak, Trokán Nóra, a Kecskeméti Katona József Színház művésze; Al Ghaoui Hesna, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője; Kandász Andrea, az Utazás Nagykövete, a TV2 műsorvezetője; Szabó Zsófia színésznő, a TV2 Jóban Rosszban sorozatának szereplője és Tóth Kristóf ’KRSa’, a Pannonia Allstars Ska Orchestra énekese személyében, akik saját fotóikat mutatták be az érdeklődőknek.

csaky-gala-festomuvesz-eletre-kelett-ido-cimu-kiallitasanak-megnyitoja-2016-aprilis-15-en-a-magyarorszagi-szerb-kulturalis-kozpontban-fotok-toth-tamas

A tárlaton láthatók még Bálizs Anett színésznő, a TV2 Jóban Rosszban sorozatának szereplője; Dózsa Zoltán, a Játékszín művésze, a TV2 Jóban Rosszban c. sorozatának szereplője; István Dániel, a Music FM műsorvezetője; Puskás Péter énekes, színész, műsorvezető és Valkó Eszter rádiós-televíziós műsorvezető fotói is, amelyek a világ minden táján készültek.

Rákóczi Ferenc műsorvezető Kambodzsában, Isztambulban, Szicíliában és Athénban rögzített életképeket, Végh Judit színésznő Gambia, Szenegál és Bissau-Guinea nyomortelepeit örökítette meg.

Fotó: Kaunitz Miklós
Sári Edina írása