Új, nagyobb helyszínen tartják a szegedi Déja Vu fesztivált

A hatalmas érdeklődésre tekintettel költöznie kell Szeged nyárindító bulijának, a Déja Vu fesztiválnak: a 80-as, 90-es évek ikonikus sztárjaival az Etelka sor helyett a Postás Sportpályán találkozhat a közönség június 13-tól.

A szervezők részéről Boros Gyula arról tájékoztatta az MTI-t, hogy várakozáson felül alakul az elővételben váltott jegyek száma, ezért úgy döntöttek, hogy a tervezett helyszín, az Etelka sor helyett a könnyen megközelíthető, 2,5 hektáros Postás Sportpályán rendezik meg az eseményt.

A retró jegyében életre hívott fesztiválon június 13-án, csütörtökön a Forever Young című dallal világsikert elért német Alphaville, a magyarok közül Balázs Fecó, Horváth Charlie és Somló Tamás lép fel.

Másnap, június 14-én az egykori Modern Talking énekese, a szintén német Thomas Anders lesz a fő attrakció zenekarával; a hazai előadók közül ezen a napon az Exotic egykori frontembere, Sipos F. Tamás áll a mikrofon mögé, őt Zoltán Erika, majd az Első Emelet követi a színpadon.

A zárónapon Gigi D’Agostino olasz dj és lemezproducer szórakoztatja a közönséget, szintén akkor ad koncertet a több mint tízmillió lemezt eladó Culture Beat, a Mr. Vain című sláger előadója. A hazaiak közül szombaton mások mellett a Kozmix, az UFO, valamint a Hip Hop Boyz szerepel még a Déja Vu fesztiválon.

Forrás: MTI