Európai Piknik a Füvészkertben

Improvizációs színház, európai játszótér, koncertek és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket vasárnap az ELTE Füvészkertben az Európai Pikniken.

A látogatók interaktív foglalkozásokon és workshopokon ismerkedhetnek meg az Európai Unióval és a nemzetközi ifjúsági munkával. Az esemény alkalmat teremt a hazai és nemzetközi ifjúsági munka eredményeinek bemutatására, a fiatalokat érintő EU-s pályázati lehetőségek megismerésére, a fiatalok és az ifjúsági szervezetek közötti találkozásra – közölték a szervezők az MTI-vel.

A rendezvényen fellép mások mellett a Madrián, az Energetic Voice Sentiments, a Metamorfózis színházi csoport, a Malaga Quintet, a Romano Glaszo és a Momentán Társulat.

Az esemény megvalósítója a Europe Direct – Budapest, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Fiatalok Lendületben Programiroda és az Eurodesk Magyarország. Az Európai Piknik az Európai Ifjúsági Hét nyitó eseménye, amely útjára indítja a héten országszerte és a fővárosban is zajló ifjúsági programokat. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Forrás: MTI