Vasárnaptól ismét az Erzsébet téren a WAMP

Megkezdődik a nyári időszámítás a WAMP-on, így vasárnap az Erzsébet téri sétányra várják a szervezők a magyar tervezők legújabb termékei iránt érdeklődő közönséget.

A látványban is megújuló vásárhoz ezen a vasárnapon csaknem száz dizájner csatlakozik és számos újdonsággal találkozhatnak majd a látogatók – közölték a szervezők az MTI-vel.

A divatrajongók megismerhetik az Artista vagy az Ooh my deer legújabb kollekcióit, új táskákkal érkezik a KlassDSign és különleges ékszereket kínál majd Zsabokorszky Lili, a Rosehip, valamint a főként porcelánnal dolgozó Fürtös Ilka is.

Szintén újdonságokkal készül a gyerekruhákra szakosodott Lyn és a Ribizli, a Csimota Kiadó pedig sok érdekes mesekönyvvel jelentkezik. Szintén a gyerekekhez szól a Bóbita Babrálda programja, amely izgalmas kreatív foglalkozással várja a legkisebbeket és szüleiket.

Az eseményen a hónap dizájnere a Lokalwear lesz. A fiatal divatmárka kollekciói egy-egy tipikusan magyar motívumot emelnek ki, értelmeznek újra, legyen szó kézzel készült kalocsai csipke nyakláncokról, matyó motívumokat formázó műanyag fülbevalókról, vagy éppen hímzésmintákkal nyomott pólókról. A cég újdonságokkal is készül a vásárra: a kalocsai csipke felhasználásával készülő ékszerkollekció, a Richelieu legújabb darabjai itt mutatkoznak be első ízben a közönség előtt.

Az Erzsébet téren természetesen a gasztro tematika kiállítói is ott lesznek: a WAMP vendége lesz a kézműves söröket csapoló Főzdebusz, a szénsavas almabort, azaz cidert készítő AlmaCid, valamint a Bodnár Sajtmanufaktúra termékeinek forgalmazója, a Hecserli is kiállít, amelynek termékei között 1-6 hónapig érlelt vörösboros, faszenes, szarvasgombás, kakukkfüves, cseresznyefával füstölt félkemény sajtok, lágy sajtok, továbbá orda, gomolya, joghurtok és sajtbonbonok találhatók.

Forrás: MTI