Óriási Depeche Mode afterparty lesz a Dürer Kertben

Mindössze 12 perc sétára és pontosan 850 méterre a Puskás Ferenc Stadiontól rendezik meg a Depeche Mode koncert után minden idők legizgalmasabb afterparty-ját a Dürer Kertben május 21-én 22 órától. A zenekar fellépése után rögtön folytatódik a show a szórakozóhely 3 helyszínén.

depeche_mode_after__2013majusMájus 21-én, kedden ismét hazánkba látogat a legendás new wave banda, a Depeche Mode. Ahogyan azt már megszokhattuk, a koncert után a rajongói klubok mindig óriási afterparty-val tisztelegnek a csapat munkássága előtt, ahol a Mode-osok reggelig folytathatják a táncolást kedvenceik slágereire és a hasonszőrű stílusokban mozgó együttesek dalaira. Ezúttal sem lesz ez másképp, idén a Puskás Ferenc Stadiontól valamivel több, mint 800 méterre, a gyalog is alig negyedóra alatt megközelíthető Dürer Kertben várják majd a legnagyobb rajongókat.

Az ország minden pontjáról érkező szervezők, fellépők és DJ-k a legkülönbözőbb programokkal igyekeznek felejthetetlenné tenni az éjszakát: a nagyteremben 101 % Depeche Mode buli lesz, régi és új dalokkal, a tagok szólólemezeiről számokkal, remixekkel, élő felvételekkel, valamint ritkaságokkal. A kisteremben és a szabadtéri helyszínen pedig igazi stíluskavalkád várható: többek közt dark-és coldwave, gothic rock, neofolk, electro, EBM és industrial zenékre bulizhat majd a közönség.

A rendezvényre a belépő 500 Ft lesz, ami teljes egészében lefogyasztható.

Az esemény meghívója

Részletek:
https://www.facebook.com/durermusic

Forrás: PR Garden