A Kosheen énekesnője is fellép a Brains koncertjén a Parkban

Pályafutásának újabb mérföldkövéhez érkezett a Brains zenekar: a Budapest Parkban a Kosheen énekesnője, azaz Sian Evans vendégeskedik a koncertjükön. A május 2-i nagykoncerten elhangzó többszámos Brains-Sian blokknak természetesen a Brains legfrissebb albumára készült közös daluk, a We Are One is része.

brains_2013
A Brains Magyarország legnépszerűbb elektronikus zenét játszó koncertzenekara: a rendkívül sikeres nagyszínpados fesztiválfellépések és az országszerte teltházas klubkoncertjeik mellett az elmúlt öt hónapban kétszer töltötték meg rajongóikkal a Petőfi Csarnok nagytermét. Utóbbi koncert az április 5-én megjelent, új, Full Range című lemezük bemutatója volt.  Most egy újabb nagy dobásra készülnek, ugyanis május 2-án, csütörtökön a Budapest Parkban szolgáltatják a drum and basst. Ráadásul az albumon vendégszereplő Kosheen-énekesnő, Sian Evans is csatlakozik a csapathoz. Sian jelen pillanatban a nemzetközi porondon is „másodvirágzását éli” DJ Fresh-sel készített, „Louder” című friss slágerével. Budapesten egy többszámos blokkot ad elő a Brains-szel, melynek természetesen része az új lemez közös dala, a We Are One.

sian_evans
Sian Evans (Kosheen) üzenete a Brains rajongóinak

Bővebben:
www.brains.hu
www.facebook.com/brainsband

A koncertre elővételben 999 forintért lehet jegyet vásárolni a Ticketportal rendszerében, a koncert napján 1499 forint a belépő.