Magyarországon a végtagok nélkül született prédikátor

Pénteken és szombaton Budapesten, Pécsett és Debrecenben is tart előadásokat Nick Vujicic.

Speciális tolószékben, először érkezett Magyarországra a kéz és láb nélkül született motivációs tréner és prédikátor Nick Vujicic, aki 17 éves kora óta tart előadásokat a világ szinte valamennyi országában azért, hogy megtanítsa küzdeni a sorstársait és az egészséges embereket is.

A prédikátor azt vallja: szeretettel és hittel mindent meg lehet oldani. Már a sajtótájékoztatón is több tucat ember volt rá kíváncsi, a legtöbben mindenképpen meg akarták ölelni.

V.

„Lesz humor az előadáson, fogok beszélni arról, hogy kalandos lelkem van, hogy semmi nincs amitől visszariadok, de beszélek majd elvekről és hozzáállásról, mert ezekkel minden lehetséges” – mondja a Nick Vujicic. Az ausztrál prédikátor már 44 országban járt, hogy motiválja az embereket a boldogabb életre. Pénteken és szombaton Budapesten, Pécsett és Debrecenben tart előadásokat.

Az előadásokból befolyó pénzből Óbudán egy olyan speciális lakóotthont építenek majd, amely fogyatékos emberek számára biztosítja az önálló életkezdést.

A világhírű előadó estjein lép majd fel először a Never Give Up elnevezésű, sérültekből álló Gospel Kórus. A magyar csapat hónapok óta készül a bemutatkozásra.

MTI fotó: Kovács Attila
Forrás: MTI