Offline könyvmegosztó – Könyvcsere a Belvárosban

Offline

2013. május 4-én szombaton 14 órától a Werk Akadémia és a Közhely nem mindennapi könyvcserét rendez ismert írók és költők közreműködésével a V. Kecskeméti u. 3-ban.

Az eseményre a regények, a filmes, a gasztronómiai és a pszichológiai kötetek olvasóit várják leginkább, akik régi könyvélményeiket cserélhetik újakra. A hazai legismertebb könyvkiadók sikeres könyveiket ajánlották fel cserére vagy éppen szabad elvitelre, mert ezen a napon lopni is megengedett lesz a könyvet.

Az egyedülálló eseményre számos író is eljön, hogy találkozzon közönségével, többek között Baráth Katalin, Dunajcsik Mátyás, Fábián Janka, Fejős Éva, Gerlóczy Márton, Karafiáth Orsolya, Karinthy Márton, Kánya Kata, Kiss Ádám, Mojzer Zsuzsa, Segal Viktor, Soma, Szvoren Edina, Vass Virág lesznek jelen, hogy dedikálják műveiket. A szerzőket Szilágyi Szilvia Sisso mutatja be. Felolvasások mellett Baksa-Soós Attila (Rocklitera) zenés, irodalmi performansza és népszerű slam-poetry művészek zárják a napot.

Számtalan szolgáltatás is várja a könyvcserélőket. Lelki egyensúlyukról személyes pszichológiai tanácsadás keretében Bobák Szilvia és Tóth Szilvia integrál -, valamint Bali Edina Zsanna transzperszonális tanácsadók gondoskodnak. De nemcsak a léleknek, a testnek is jutnak élmények a különféle gasztronómiai kóstolások során, például az unikálisan magyar  Tokaji Borecet jóvoltából.

www.werkakademia.hu
Werk logó