Gyorsulás, zene és családi móka a kiskunlacházi repülőtéren

drag_gyorsulasSzép autók, gyorsulási versenyek, koncertek és családi programok várják a vendégeket április 12. és 14. között a kiskunlacházi repülőtéren az ország legnagyobb autós rendezvényén. A háromnapos Poco Loco Gyorsulási Verseny, Nemzetközi Honda Találkozó és Zenei Fesztiválon fellép a Compact Disco és az Irigy Hónaljmirigy is. 

Kéz a kézben jár az autósport és a könnyűzene április 12. és 14. között Kiskunlacházán. A Pest megyei település repülőterén ezen a hétvégén egyszerre három nagyszabású eseményt rendeznek, amire eddig még nem volt példa Magyarországon. Ezek egyike Közép-Európa harmadik legnagyobb Nemzetközi Honda Találkozója, amelyre idén 1200 jármű érkezik. A közönség nemcsak az autók és motorok szépségét csodálhatja meg a parkolókban, hanem az erejükről is meggyőződhet a hétvégi gyorsulási és szlalom versenyek során.

Ugyancsak ezen a hétvégén a kiskunlacházi repülőtéren indul a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) Gyorsulási-Drag Országos Bajnokságának idei szezonja is. Az évadnyitó az edzésekkel kezdődik pénteken délután, majd másnap reggel 8-tól gyorsulással és szlalom versenyekkel folytatódik. Míg az első két napon a találkozóra érkező Hondákat láthatják a vendégek, addig vasárnap már a hazai és a nemzetközi gyorsulási élet színe-java küzd az ellenfelekkel, az idővel és a technika ördögével a Poco Loco Gyorsulási Versenyen.

A benzingőztől felpörgött látogatók április 12-13-án számos könnyűzenei programból is választhatnak a legkülönbözőbb stílusokból. A szombat esti bulihangulatról a többi között két országosan ismert, népszerű zenekar, az Irigy Hónaljmirigy és a Compact Disco gondoskodik. A koncertek után pedig pénteken és szombaton is Dj Nárai keveri a táncos zenéket hajnalig. Mivel Magyarországon korábban még nem rendeztek közös gyorsulási versenyt és zenei fesztivált, ezért ez a Dragracing Magyarország Kft. és az OMG Kft. újításának tekinthető. A háromnapos program szervezői a családokra is gondoltak.  A kiskunlacházi repülőtéren szombaton ingyen lehet kipróbálni az ugrálóvárat és egyéb izgalmas játékokat. A legkisebbekre igény szerint gyermekfelügyelők vigyáznak, ha a szülők egy időre átsétálnának az aszfaltcsík mellé, hogy megnézzenek egy gyorsulási futamot. Aki pedig szállni vagy lebegni szeretne, annak lehetősége nyílik sétarepülésre és hőlégballonozásra is. A nagyszabású rendezvényre 8-10 000 látogatót várnak a Budapesttől alig 35 kilométerre eső városba.

gyorsulas

A Poco Loco Gyorsulási Verseny, Nemzetközi Honda Találkozó és Zenei Fesztiválra egynapos belépőt elővételben már 2250 forintét is lehet vásárolni. Akik az egész hétvégét Kiskunlacházán szeretnék tölteni, két- vagy háromnapos jegyet is válthatnak, amelyben a sátorozás és a koncertjegyek is benne vannak.

 A rendezvény videós ajánlója
Jegyfoglalás: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Részletek: www.dragracing.hu
http://www.facebook.com/dragracing.hu
Infoline: 06-30/ 9430-957