Színes rendezvény a Kaptárban

Kiállítás, sminkelési tanácsadás, előadások és workshopok várják az érdeklődőket szombaton a Színező nap – a te színed! elnevezésű rendezvényen a budapesti Kaptár közösségi irodában, a VI. kerületben.

Az eseményhez kapcsolódva kiállítás nyílik Kosaras Renáta festőművész, Somogyi Réka selyemfestőművész és Zafira fotógrafikus alkotásaiból Színező címmel.

Oscar Larion, a Maybelline vezető sminkmesterének előadása után sminkelési tanácsadásra is lehetőség nyílik. A workshop célja, hogy az érdeklődők magabiztosabban nyúljanak a hozzájuk illő színekhez. Gál Bori színcoach, a rendezvény ötletgazdája színcoaching-bemutatót tart, Mezei Alida coach vizuális élményműhelybe invitálja a látogatókat.

Grossmann Gabriella fotóművész előadásában elmondja, hogyan segítik munkáját a színek, miként tudja segítségükkel megmutatni az egyén különböző arcait. Novák-Szabó Ildikó enteriőrtervező arról beszél majd, hogyan változtatják meg a színek az enteriőr hatását. Ennek bemutatására a közönséggel közösen installációt készítenek. A programokat színes dizájnékszerek és kiegészítők vására színesíti – közölték a szervezők az MTI-vel.

A rendezvény célja, hogy a látogatók gyakorlati tapasztalatot szerezzenek arról, miként változik gondolkodásuk, érzésviláguk a színek megfelelő használatával.

Forrás: MTI