Balaton-fesztivál Budapesten

Hamisítatlan Balaton-érzést ígérnek április első hétvégéjére több mint 50 kiállítóval a régió minőségi borászatait, éttermeit és egyéb gasztronómiai kínálatát felsorakoztató fesztivál szervezői.

nekunkabalatonBalatoni éttermek, borászatok és egyéb gasztronómiai kiállítók mellett koncertek, divatbemutató és más programok várják a Nekünk a Balaton a Riviéra fesztivál közönségét szombaton és vasárnap a budapesti Gellért Szállóban.

Mint ahogy az MTI-vel közölték, a rendezvényen olyan éttermek fogásai lesznek kóstolhatók, mint a Chateau Visz, a Kistücsök Étterem, a Söptei Pincészet és Étterem, a Trattoria Chianti, valamint a Kővirág Panzió és Étterem.

A balatoni borászatokat a 2HA Szőlőbirtok, Bezerics-Németh Borház, Borbély Családi Pincészet, Fodorvin Családi Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Gutman Borpince, Istvándy Pincészet, Káli Kövek, Kreinbacher Birtok, Laposa Borbirtok, Légli Ottó, Liszkay Pincészet, Málik Pince, Nyári Pince, valamint a Pócz Pincészet képviseli, és jelen lesz a Stari kézműves sörfőzde is.

A Hévízi Őstermelői Piac más termékek mellett pálinkákat, mézeket és kolbászféleségeket kínál, míg a „strandbüféket” a Gellért Szálló tölti meg balatoni fogásokkal, finomságokkal.

A szombati programban szerepel Léber Barbara tervező fürdőruha-bemutatója, valamint Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar koncertje, vasárnap pedig családi programokkal, mozival folytatódik a fesztivál.

A rendezvény részletes programjáról és a különféle típusú belépőjegyekről a www.nekunkabalaton.hu honlapon találhatnak részletes információkat az érdeklődők.

Forrás: MTI