Kedden debütál Ákos remixe a Hurts Miracle című dalára

Egyedüli magyarként Ákos készíthetett remixet a világhírű brit elektronikus duó, a Hurts legújabb, Miracle című dalához. A felvétel kedden reggel debütál az interneten.

A Miracle című szám Eighties Remix by The Falcon Project melléklettel ellátott, Ákos-féle változat a magyar dalszerző-előadó tavaly megjelent albuma, a 2084 egyik dala, a Megsebezve hangkészletével készült és a nyolcvanas évek hangulatát idézi – közölte a kiadó Sony Music pénteken az MTI-t.

A remix egy héten át a Deezeren lesz elérhető, majd április második hetétől a többi digitális zeneszolgáltatónál is.

A romantikus és melankolikus brit szintipop duó, a Hurts (amelyet Theo Hutchcraft énekes és Adam Anderson szintetizátoros alkot) második stúdióalbuma Exile címmel március közepén jelent meg CD-n, vinylen és digitális letöltés, illetve streaming formájában.

A Hurts több mint kétmillió értékesített kiadvánnyal 2010 leggyorsabb eladásait produkáló új brit csapata volt. A Happiness című bemutatkozó album tizennégy ország iTunes album- illetve kislemezlistájának Top 10-ébe került be, első helyezett lett Németországban, Svájcban, Ausztriában, Finnországban és Luxemburgban), turnéik során eddig több mint 250 ezer belépőjegyet adtak el.

A duó már kétszer járt Magyarországon, 2011-ben és 2012-ben egyaránt a Sziget Fesztiválon, idén júliusban a soproni VOLT Fesztiválon lép színpadra.

Forrás: MTI