Mazsola-rajzpályázatot hirdetnek gyerekeknek

Mazsola címmel rajzpályázatot hirdet gyerekeknek a Puskin kuckó, a budapesti Puskin mozi gyerekeknek szóló programsorozata, amely most a közkedvelt mesehősről és barátairól szóló gyerekrajzokat várja értékes nyereményekért cserébe április 28-áig.

MazsolaA Puskin kuckó a jól ismert mese szereplőit vagy történeteit megjelenítő rajzokat vár a gyerekektől óvodás (4-6 éves) és kisiskolás (7-14 éves) kategóriában. A rajzok tetszőleges technikával készülhetnek: akár zsírkrétával, ceruzával, vízfestékkel vagy pasztellkrétával – közölték a szervezők az MTI-vel.

A kész munkákat postai úton, a „Mazsola rajzpályázat” jelige feltüntetésével a Budapest Film Zrt. címére (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. félemelet) várják a szervezők. A rajzok hátoldalára rá kell írni az alkotó nevét, életkorát, címét, a szülők e-mail címét és telefonszámát.

A legszebb rajzok beküldői között társasjátékot, könyvet, rajzeszközöket és mozibelépőket sorsolnak ki, valamint a képekből kiállítást rendeznek a mozi galériáján. Az eredményhirdetést május 12-én, a díjátadót június 16-án a Kuckó zárón adják át. Részletek a www.puskinmozi.hu vagy a kucko.puskinmozi.hu oldalon olvashatók.

Forrás: MTI