Wéber Péter – Bán László: A Másik Ember – Út egymáshoz című kötetének bemutatója

Wéber Péter – Bán László
A Másik Ember – Út egymáshoz című kötetének bemutatója

A szerzők beszélgetőtársa: Veiszer Alinda Prima Primissima- és Junior Prima-díjas, Bossányi Katalin-emlékdíjas újságíró, a Nők a Médiában Egyesület legjobb női közszereplő díjának tulajdonosa.

A könyvbemutató időpontja: 2013. március 7. (csütörtök), 18:00
Helyszíne: Nyugati téri Alexandra Pódium (1055 Budapest, Nyugati tér 7.)

A másik ember„Élni nem túl könnyű. A közfelfogás úgy tartja, hogy az ember „alapvetően jó”, csak gyarlóságai, önzése teszik rosszá. Ebben a könyvben ezzel szemben azt állítjuk, hogy a szeretet érvényesítéséhez nem kell feltétlenül lemondanunk természettől adott „önzésünkről”.

Könyvünk többféleképpen is olvasható: interjúkötetként, esszégyűjteményként, de feladat- vagy példatárként is. Két alapvető témáról gondolkodunk, és kínálunk mellé gyakorlatokat: a „jó, értelmes, igényes”, de leginkább Érvényes Életről és a Másik Emberről, aki ennek az érvényes életnek az élményéhez juttat bennünket. Útközben megvizsgáljuk az Én és a Szerep, a Világ Világossága és Egy-sége, a Való Világossága, a Kapcsolat, Bizalom és Önbizalom, a Méltóság és Kegyelem mibenlétét. S végül eljutunk ahhoz, ami mindezekben Egy: ez a Szeretet…” (a Szerzők)

Házigazda: M-érték Kiadó
Forrás: Alexandra