Internetes fotópályázat a Székelyföldről

A kezdeményezés célja, hogy a Székelyföld legszebb arcát mutassa meg honfitársainknak és a nagyvilágnak.

Csodálatos Székelyföld címmel nagyszabású természetfotó-pályázatot hirdetett a Szeretlek, Székelyföld portál.

A pályázat profi és haladó amatőr fotósoknak szól, célja, hogy a Székelyföld legszebb arcát mutassa meg honfitársainknak és a nagyvilágnak – tájékoztatta szombaton Pap Zoltán, a www.szeretlekszekelyfold.hu honlap szerkesztője az MTI-t.

Pályázni szerzőnként havonta legfeljebb három, 2010. január 1. után készült digitális székelyföldi természetfotóval lehet, 2013. november 31-éig. Szakmai zsűri segítségével minden hónapban jutalmazzák A Hónap Fotóját, az év végén pedig kihirdetik, hogy melyik kép nyerte Az Év Fotója címet, majd a honlapon közönségszavazást is tartanak. A szakmai és a közönségszavazás nyerteseit értékes díjakkal jutalmazzák. A fődíj egy százezer forintos utazási utalvány.

A pályázatról bővebben a http://www.szeretlekszekelyfold.hu/fotozz/csodalatos-szekelyfold/608- csodalatos-szekelyfold-fotopalyazat címen olvashatók információk.

A tavalyi évben lebonyolított, Székelyföld 2012 című pályázatra 136-an küldtek be 590 fotót, a nyertes képek megtekinthetők a www.szeretlekszekelyfold.hu portálon.

Forrás: MTI