Hét boszorka – Bemutató a Centrál Színházban

Hét boszorka címmel tart bemutatót a Centrál Színház március elején: a zenés esten Horgas Eszter zenekara és hat énekesnő lép színpadra.

A produkcióban Horgas Eszter fuvolaművész mellett Básti Julit, Botos Évát, Falusi Mariannt, Polyák Lillát/Ágoston Katalint, Pokorny Liát és Tompos Kátyát láthatja a közönség – olvasható a Centrál Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a közönség magyar örökzöldeket és világslágereket hallhat a szerelemről, a vágyról, a boldogságról. olyan szerzők és előadók dalai csendülnek fel, mint Seress Rezső, Kurt Weill, Louis Armstrong, Edith Piaf, Leonard Cohen és Liza Minelli.

Tavaly nyáron, Szent Iván éjjelén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatták be először a hét előadó estjét. Márciustól a produkció kamaraváltozata intimebb közegben várja a közönséget a Centrál Színház nagyszínpadán, Puskás Tamás rendezésében.

Az előadás kőszínházi premierje március 8-án, nőnapon lesz, a Centrál Színház ezen az estén így kapcsolódik a Mindenütt Nő programsorozathoz – áll a közleményben.

Forrás: MTI