Az új Gödör Klubban folytatódik a Kávészünet Zenélő Versek klubestje

Az új Gödör Klubban folytatódik a Kávészünet zenekar Zenélő Versek című sorozata, amelynek első, keddi klubestjén vendégelőadóként fellép Hajdú Steve, Hajós András és Saiid, az Akkezdet Phiai zenekar frontembere.

A Kávészünet zenekar havi rendszerességgel rendez irodalmi-zenei klubesteket az új Gödör Klubban. Minden alkalommal vendégelőadókkal fűszerezik a koncertet a zenészek, így különleges performanszok születnek a meghívott költőkkel, szövegírókkal, zenészekkel és színészekkel közösen – részletezte az MTI-nek Kovács Krisztián, a zenekar menedzsere.

Az idei első klubkoncerten Saiid (Süveg Márk) a slam poetry és rap műfajt olvasztja össze a klasszikus költészettel, valamint a vonós formációval újrahangszerelve saját zeneszámát is előadja. Hajós András két közös produkcióval lép színpadra a zenekarral, míg Hajdú Steve színművész a hagyományos versmondás mellett egy interaktív, játékos meglepetéssel készül a közönségnek.

A következő, március 26-i előadáson Varró Dániellel, Gesztesi Károllyal és Dorogi Péterrel, az Intim Torna Illegál zenekar frontemberével is találkozhat a közönség.

Forrás: MTI