Víz világnapi események és pályázatok

Az együttműködés jegyében indul újra a www.vizvilagnap.hu

A Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából idén is elindította a www.vizvilagnap.hu internetes oldalt. A honlapon összegyűjtik a Víz Világnapjához kapcsolódó programokat, eseményeket, akciókat, az ENSZ által meghirdetett nemzetközi szlogenhez kapcsolódó pályázati felhívásokkal pedig a vízi együttműködésről való közös gondolkodásra és kreatív alkotásra ösztönzik a diákokat és a felnőtteket.

40 éves Duna

2013. a vízi együttműködés nemzetközi éve – ennek jegyében plakát- és képregénytervező pályázatra, street art ötletpályázatra várják a pályamunkákat. A Gyalogolj a vízért! felhívásban résztvevők személyes tapasztalataikat fogalmazhatják meg projektbeszámolójukban.

A pályamunkák beküldési határideje: 2013. március 11. reggel 8 óra. Valamennyi pályázat esetében a zsűri által legjobbnak ítélt első három helyezett részesül díjazásban. A legjobbnak talált munkák a Duna Múzeum honlapján egész évben láthatóak lesznek. Az ünnepélyes díjátadó 2013. március 21-én lesz Budapesten, a Vidékfejlesztési Minisztérium dísztermében.

víz világnapja

További információ és részletes pályázati kiírások a www.vizvilagnap.hu oldalon.

Forrás: Duna Múzeum